Lezingen

"Eten en drinken in het België van de 19e eeuw:
tussen traditie en vernieuwing"

Heb je ook een passie voor de 19e eeuw zoals ik of heb je interesse in geschiedenis, dan kan je ontdekken wat voor lekkers er gegeten en gedronken werd in het België van de 19e eeuw tijdens de tweedelige lezingencyclus die ik eind dit jaar in 2018 organiseer. Deze lezingen worden gegeven door Eddie Niesten. Hij heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan en hij heeft al enkele interessante boeken geschreven. Zo kan jouw honger naar meer informatie over het eten van vroeger gestild worden. Het worden gezellige avonden met lekkere proevertjes!

Gedurende twee avonden wordt er aandacht besteed aan volgende deelthema’s:

  • "Chef Philippe Edouard Cauderlier: kok voor grote en kleine fortuinen" (27 November 2018)
  • "Wie zoet (en rijk is) krijgt lekkers!" (11 December 2018)


De tweedelige lezingencyclus kost 25 € per persoon. Koffie, thee met een koekje/hapje/proevertje zijn inbegrepen in de prijs. Indien je slechts één avond wenst te komen, is dit mogelijk voor 12,5 € per persoon per avond.
De lezingen gaan steeds door van 19 uur tot 21 uur 30 in het atelier van Rebekka's Boudoir: Langensteenweg 61 - 1785 Merchtem.


Indien je meer info wenst of je wenst je in te schrijven, kan je een mailtje sturen naar rebekkasboudoir@gmail.com of bellen naar 0478/53.15.61 na 18 uur. Het aantal plaatsen is beperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten